Keskustelu

Olli SantavuoriLöysin itseni27.6.2014 13:56
Hämmästyin kun löysin itsestäni esittelyn näillä sivuilla. Tässähän on tehty valtava työ. Mutta haluaisin hieman taustatietoa, mitka nämä sivut oikein ovat?

Olli Santavuori
olli.santavuori@saunalahti.fi
www.santavuori.com

hepovirtaRe: Löysin itseni27.6.2014 18:19
Hei Olli. Olen kyllä ollut aikeissa ottaa yhteyttä, koska esittely sisältää katkelmia netissä olevasta tuotannostasi, joten olisi vähintäänkin korrektia välittää sinulla tieto asiasta. Yhteydenotto on kuitenkin jäänyt, ja maailma on yllätyksiä täynnä. Parisen viikkoa sitten juttelin erään tuntemani ihmisen kanssa, joka ilmoitti tuntevansa sinut hyvinkin, ja ilmeisesti tapaamme hänen luonaan ensi tiistaina? :)

Voidaan sitten jutella paremmin... Niin, kirjat ja kirjallisuus on minua kiinnostaneet siitä saakka kun alle kouluikäisenä aloin lukemaan. Sitten tulin parikymppisenä uskoon ja luovuin kirjoista enkä juurikaan seurannut kirja-alaa useaan vuoteen, kunnes perustin antikvariaatin ja uudelleen perehdyin kirjojen maailmaan... Antikvariaatti on menneen talven lumia, mutta oman kirjakeräilyn (pääasiassa kristilliset kirjat) ohella myyn ylimääräisiä kertyneitä sivuston(kin) kautta.

Ja tässähän on mahdollisuus samalla sitten palvella muitakin kirjallisuudesta, kirjoista ja kirjoittajista kiinnostuneita. Siksi nuo henkilöesittelyt.


Martti Santavuoren henkilöhistorian kautta törmäsin sinun nimeesi, ja kun sivuston yksi aihe on historia, laajasti ottaen, niin maolaistaustasi kautta linkityt tuohon 1960- ja 70-luvun vasemmistopoliittiseen ilmiöön, sekä tietysti kiinnostuksesi hengellisiin asioihin, mikä minussa herättää erityistä sympatiaa.

Mutta tapaamisiin. :)

MikaVastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: