Keskustelu

hepovirtaSivuja vanhoista korteista?6.5.2014 14:47
Kirjaharrastuksen ohella innostuin keräämään vanhoja postikortteja koska olen kiinnostunut historiasta, eletystä elämästä, nostalgiasta... Korttien arvo on toissijainen seikka, enemmän kiinnostaa että kuva on mielenkiintoinen, aikaansa ilmentävä ja omasta mielestäni kaunis. Minulle kiinnostavuutta lisää myöskin se, että kortit ovat kulkeneet ja niissä on kirjoitusta... Nämä ihmiset ovat eläneet omaa arkipäiväänsä, kirjoittaneet siitä yksilöllisestä ja kollektiivisesta historiasta, missä ovat olleet.

Korttien arvosta minulla ei ole asiantuntemusta, vielä vähemmän merkeistä ja leimoista. Jotain käsitystä ja näppituntumaa on kehittynyt kun olen kortteja ostanut myyntitapahtumista ja asiantunteviltakin myyjiltä. Korttisivuni ei siis pyri olemaan mikään asiantuntijan sivu jossa olisi esillä hienoja harvinaisuuksia, ei sen kummempi kuin poimintoja tavallisen keräilijän kokoelmasta.

Onko tietoa vastaavanlaisista sivuista tai korttikeräilijöiden blogeista? Asiantuntijoiden tai normiharrastajien. Olisi kiva tsekkailla muiden korttikeräilijöiden löytöjä eikä yhtään haittaa vaikka saisi samalla tietoa kohteiden arvostakin.

Kiitos siis kaikesta asiaan liittyvästä valaisevasta infosta !

kristiina laihoRe: Sivuja vanhoista korteista?21.8.2018 10:50
vanha postikortti

musiikki aihenen musta/valkoinen oh,donna clara

text v. Beda
Musik v.j.Petersbursky
Ges.v. Herbert v. Bloeme Minkä arvoinen ja kuka ostaa? kiire muuton vuoksi myyn poisVastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: