Huom.

Ensisijainen keräilykohteeni ovat kristilliset kirjat. Mikäli etsimääsi kirjaa ei löydy myyntilistalta, saattaa se silti olla minulla myynnissä, ota yhteyttä

armas.hepovirta@gmail.com 

 

 

 

ESKATOLOGIA. Raamatun opetukset lopunaikojen tapahtumista. Ilmestyskirjan tulkinnat. Muut lopunaikojen profetiat

Juutalaisuus. Israel. Sionismi.

Kts. myös Juutalaisvaino, Keskitysleirit  HEPREANKIELISET

 

 

MYYDYT KIRJAT

Myyty  2 e. HOEVEN, JAN WILLEM van der: SANA JERUSALEMISTA. Kuva ja sana 1976. 160. N. K3.

Myyty 2 e.  HOEVEN, JAN WILLEM van der: JERUSALEM VAROITTAA SUOMEA! Kuva ja sana 1980. 122. N. K3. ”Jumalan kirkkaus lepää Suomen yllä, mutta henkivaltojen taistelu on käynnissä. Kolmas maailmansota alkaa pohjolasta – ensimmäinen isku lyödään kenties Suomen maaperälle. Pelastuminen ei riipu poliitikoista, ei hallituksista. Vain Jumalan seurakunta Suomessa voi pelastaa Suomen.”

Myyty 6 e. VIRO, V.: PYHÄN MAAN MATKAOPAS. Kirjaneliö 1977. 2p. 287. Kuv. S. Kp. K3. ”Pyhän maan parhaisiin tuntijoihin kuuluva kirkkoherra Voitto Viro esittelee kirjassaan perusteellisesti kaikki raamatullisesti merkittävät kohteet... hän kertoo matkaoppaassaan kaiken mitä Pyhään maahan matkaavan tulee tietää.” Matkaoppaana osittain vanhentunut, mutta luonnollisesti muutakin kuin kirja rajanylityksistä, rahanvaihdosta ja valokuvauksesta: ikiaikaiset kohteet, niiden raamatullinen tausta, historia ja arkeologian mukanaan tuoma lisätieto ovat muuttumattomia. Tässä onkin kirjan varsinainen ansio. Voitto Viro kuvaa kohteitaan asiantuntevasti esittäen niiden historiaa Raamatun ajoista nykypäivään (vuoteen 1975 saakka). Samalla selostaa mm. ilmastoa, kasveja, itämaisia kieliä ja viimeisenä lukuna muita Lähi-Idän maita. Esimerkiksi Irakia koskevassa osuudessa mielenkiintoista tietoa muinaisesta Babyloniasta. Kirjaa täydentää hyvä kuvitus, valokuvien lisäksi karttoja, asemakaavoja ja piirroksia. Muutamat Voitto Viron kirjoista ovat sisällöltään hengellisesti epämääräisiä, jopa harhaanjohtavia. Pyhän maan matkaopas kuuluu Viron terveeseen tuotantoon. Israelin nähtävyyksiä ja historiaa selostavan suomenkielisen kirjallisuuden perusteoksia.

Myyty 3 e. WILLMINGTON, H. L.: KUNINGAS TULEE. Ainoalaatuinen yhteenveto Jeesuksen tulemuksen suurtapahtumista, suomeksi toimittanut Leo Meller. Kuva ja sana 1974. 134. N. K3. "Jeesuksen tulemuksesta ja lopun ajan suurtapahtumista on kirjoitettu paljon. Mutta kokonaiskuvan saaminen kaikista lopun tapahtumista niiden oikeassa järjestyksessä ei tähän mennessä ole ollut mahdollista vain yhtä kirjaa lukemalla. Tässä on kirja, joka mahdollistaa raamatullisen profetian selkeän ymmärtämisen."