Ostan, myyn ja vaihdan vanhat kirjat, lehdet ja postikortit. Kaikenlaiset tarjoukset huomioidaan

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Kristilliset luontokirjat. Raamatullinen luomisoppi (kreationismi) vastaan kehitysoppi (evoluutio)

HARHAOPIT JA RAJATIETO.
Adventismi, Jehovan todistajat, Mormonismi

HARHAOPIT JA RAJATIETO.
Saatananpalvonta ja satanismi

 

HARHAOPIT JA RAJATIETO.
Muut harhaopit, parapsykologia, jooga ja henkiparannus, new age

 

 

 

Adventismi

Henkilökohtainen näkemykseni adventismiin

Tässä muutamia adventisten teoksia niille, jotka katsovat voivansa niitä lukea ja niille, jotka haluavat tietoa liikkeen opetuksista.

 

 

Kaikki, jotka haluavat, voivat valita elämän. He voivat karttaa syntiä ja löytää ilonsa vanhurskauden ja totisen pyhyyden tiellä ja tulla palkituiksi iankaikkisella elämällä Jumalan ikuisessa valtakunnassa.
  Jos he valitsevat turmeluksen tien, saastuttavat omat ruumiinsa ja tekevät itsemurhan, niin voivat he tämän tehdä, mutta heidän täytyy muistuttaa itselleen tutkivaa tuomiota ja että heidät tuomitaan tekojensa mukaan, jotka ovat kirjoitetut taivaan kirjoihin. Mikä hirveän saastainen heidän salaisien ajatustensa ja alhaisten tekojensa luettelo tullaan avaamaan heidän eteensä. Tuomio langetetaan heidän päälleen ja heidät jätetään Jumalan kaupungin ulkopuolelle, jumalattomien ja uskottomien kanssa surkeasti hukkumaan.
  Nyt on valmistuksen aika. Ei kenenkään pidä odottaa, että Jumala ilman hänen ponnistuksiaan tekisi työn ja valmistaisi häntä. Heille on jätetty "vanhurskauden työn" suoritus ja kaikki oikeus, jonka he voivat tehdä tänä lyhyenä armonaikana, että heillä voisi olla puhdas luettelo taivaassa.
( E. G. White, Sydämen puhtaus, s. 26 )