* * * Uudet kirjat * * *

UUSIA KIRJOJA EDULLISESTI. Täydellinen kirjakauppakunto

Tilaukset s-posti:
armas.hepovirta@gmail.com 

  

Szandorowska: Pimeää valoa. Päivä 1993. 178 sivua. Kovakantinen. HINTA 6 e. Vain 1 kpl./asiakas. Takakansi. Hyvä kirja erityisesti itämaisista uskonnoista kiinnostuneille.

Damkani: Miksi juuri minä? Trumpet of Salvation 2005. 269 sivua + 16  sivuinen kuvaliite. HINTA 10 e. Ei ostorajoitusta. Kirjan hinta 10 euroa menee kokonaisuudessaan Jakov Damkanin ja Israelin pelastuksen shofarin työn tukemiseen Israeliin. Takakansi

Ari Puonti: SUHTEESTA SIUNAUKSEEN. Homoseksuaalisuus, terapeuttinen sielunhoito ja Raamattu. Uusi tie 2010. 229 sivua.
HINTA 5 e (Nyt: 2 kpl. 8 e, 5 kpl. vain 18 e!)

Suurelle yleisölle pyritään homoseksuaalisuus yhä esittämään silmien väriin verrattavana synnynnäisenä ominaisuutena, ikäänkuin kyseessä olisi tieteellisesti todistettu asia, vaikka tieteellistä näyttöä ei ole ja vaikka homoseksuaalisesti suuntautuneet itsekin usein pitävät selitysmallia leimaavana ja rajoittavana.

Homoseksuaalien tasavertaiseen avioliittoon ja adoptio-oikeuteen kielteisesti suhtautuvat pyritään leimataan suvaitsemattomiksi ja homofoobikoiksi...

Kuinka homoseksuaalisia tunteita kokevan kristityn sitten tulisi suhtautua itseensä ja taipumukseensa? Myös kristillinen eheytysliike on tässä tehnyt virheitä. Asiaa laajalti tutkinut ja suomalaista Aslan-eheytysjärjestöä johtanut Puonti etsii kirjassaan tasapainoista kristillistä linjaa. Kaikkien suuntautuneisuus ei uskoontulon jälkeenkään muutu, mutta kristittynä heillä on voima kieltäytyä vääränlaisista parisuhteista ja niin kokea elämässään Jumalan siunausta ja johdatusta...

Puonti esittelee nykyisen homoliikkeen ja -aktivismin taustoja sekä liikkeen harjoittamaa vääristelyä, mutta huomioi myös ns. eheyttäjien virheet. Hyvä tietopaketti aiheesta kiinnostuneille.!

Kirjan lopussa Raamatun kanta aiheeseen ja hyvä selvitys muun muassa alkukielen ilmaisuista. Puonti osoittaa, ettei kyseessä ole pelkkä kulttuurisidonnaisuus, vaan Jumalan ilmoitukseen ja kristilliseen ihmiskäsitykseen kuuluva perustavaa laatua oleva asia, jonka mukaan kristitty ei voi elää homosuhteessa. 

 

Westman: Uusi vapaus. Päivä 1995. 190 sivua. HINTA 0,50 e. Ostorajoitus 2 kpl. asiakas. Kertomus huume-elämään ajautuvasta Jannesta, vankilasta ja sisäisestä vapautumisesta. "Markku Westman on kirjoittanut sujuvasanaisen tarinan Janne Niemisestä. Osin omaelämäkerrallisia aineksia sisältävä romaani antaa rohkeutta ja uskoa uudelleen alkamisen mahdollisuuteen."

Verkkonen: Elämäni askeleet. Päivä 1993. 279 sivua + 16 sivuinen kuvaliite. Kovakantinen. HINTA 2 e kpl.
ALE: 2 kpl. 3 euroa. 
"Maalaispojan tie kirkon johtajaksi - siinä erään suomalaisen miehen tie. Erkki Verkkosen, vapaakirkollisen vaikuttajan ja lähetysjohtajan omaelämäkerta... Muistelmien sivuilta lukijalle välittyy kuva aidosta ja rehdistä kristitystä miehestä... Erkki Verkkosen muistelmateos avaa näköalaa vähemmistökirkkoihin. Siinä mielessä se on suomalaista kulttuurihistoriaa parhaimmillaan."

 

Lövås: Tuomaskristityt. Päivä 1995. 151 sivua. Kovakantinen. HINTA 2 e kpl. ALE: 2 kpl. 3 euroa, 6 kpl. 8 euroa.
Soveltuu opintomateriaaliksi pienryhmille. "Tuomas-ryhmät ovat evankelioivia ryhmiä, joissa johdatetaan ihmisiä rehelliseen ja aitoon Kristuksen kohtaamiseen... Edvin Lövås aloitti hengellisen toimintansa Norjan Vapaakirkon evankelistana. Hän on myös retriittitoiminnan uranuurtaja, Sandomin Retriittikeskuksen johtaja, kirjailija ja sielunhoitaja. Tuomas-kristityt on hänen hengellinen testamenttinsa. Se on kutsu Jeesuksen seuraamiseen arkielämässä, tunnustamaan opetuslapsi Tuomaksen tavalla: Minun Herrani ja minun Jumalani."

Bunn: Talvipalatsi. Päivä 1993. 283 sivua. Kovakantinen.
HINTA 1,50 e. Vain 1 kpl. asiakas. 
Mielenkiintoinen romaani valottaa Venäjän yhteiskunnallista ja kirkollista historiaa viihdyttävään juoneen punottuna. Takakansi.

Hiltunen: Seitsemän palmikkoa. Päivä 1994. 157 sivua. Kovakantinen. HINTA 4 e kpl.
ALE 2 kpl. 6 euroa, 4 kpl. 10 euroa. 
Takakansi. "Paavo Hiltunen käsittelee kiinnostavasti Simsonin elämän eri vaiheita, sen nousu- ja laskukausia. Hän oli suuri sankari useissa taisteluissa, mutta epäonnistui henkilökohtaisissa suhteissaan. Simson luotti Jumalaan, mutta Jumalan uskollisuus häntä kohtaan oli vieläkin suurempi. Lukija löytää itsensä miettimästä Simsonin elämän kiinnekohtia nykyaikaan ja omaan elämäänsä. Tällä kirjallaan Hiltunen jatkaa Vanhan testamentin henkilöiden elämänkertojen sarjaa. Aikaisemmin hän on kirjoittanut Joosefista, Daavidista ja Elisasta."     

Nousiainen: Yksi ainoa elämä VENÄJÄNKIELINEN. Neljäs painos. Päivä 2000. 127 sivua. HINTA 1,50 e. Ostorajoitus: 2 kpl / asiakas. Suomalaisen evankelioinnin klassikko venäjänkielisenä käännöksenä, evankeliumin perusasiat Nousiaisen tyyliin selkeästi kerrottuina.