Yhteystiedot

Yhteydenotot, tilaukset ja tiedustelut

armas.hepovirta@
gmail.com

Huom. Nämä kotisivut on keskeneräiset.

Suuri osa kirjailijaesittelyistä ja myyntilistoista odottaa päivittämistä ja siirtämistä sivustolle.

Lisää kuvitusta tulossa.

Myöhemmässä vaiheessa myös puhelinkorteille oma palsta?

Kehittämisehdotuksia otetaan vastaan.
Kiitos.

Sivut avattu
Aleksis Kiven päivänä
10. 10. 2013. Suljettu täydentämistä varten, uudelleen avattu huhtikuussa 2014.

Sisältölaatikko

Teksti tai HTML-koodiNäitäkin tulee huutokaupoissa tai muuten kirjaostosten kylkiäisinä. Kaikkea ei voi tilanpuutteenkaan vuoksi säilyttää, joten aihealueeseen kuuluvat menee yleensä minulla roskalaatikkoon tai kirpputorille myyntiin 0,10 - 2,50 e kpl. Joitain vanhempia, parempia ja/tai lajityypin kehityksen kannalta mielenkiintoisia laitan myyntiin tänne.

Jos haet jotain tiettyä kirjaa, se voi olla minulla kirpputorimyynnissä tai varastossa odottamassa roskalaatikkoon siirtoa. Tiedustelut:

armas.hepovirta@gmail.com tai 040 4435119

kts. myös jännitys- ja viihdelukemistot

Naisten viihdekirjallisuus + Romantiikka

4 e. COURTHS-MAHLER, HEDWIG: PUNAISIA RUUSUJA. Otava 1922. 342. N. K3.

4 e. COURTHS-MAHLER, HEDWIG: ONNENNEULA. Otava 1923. 320. N. K3.

2 e. COURTHS-MAHLER, HEDWIG: GRISELDIS. Otava 1974. 2p. 304. S. Kp. K3. Rakkaat vanhat kirjat -sarja. Hedwig Courths-Mahler (1867-1950) oli saksalaisen romanttisen kirjallisuuden suosituimpia kirjailijoita. Griseldis on hänen tunnetuimpia ja rakastetuimpia teoksiaan: romanttinen ja jännittävä kertomus kotiopettajattaresta joka ihmeellisten tapausten kautta selvittää Treuenfelsin linnan murhamysteerin.

2,80 e. MAUGHAM, W. SOMERSET: ONNEN ARVOITUKSIA. Kansanvalta 1925. 103. N. K3. "Hieno, satiiria henkivä lemmentarina Chicagosta ja Tahitilta." Takakansi

4 e. RÄSÄNEN, AINO: HELENA JA ETELÄN TYTTÖ. Karisto 1959. 3p. 195. S. Kp. K3. Takakannesta: "Oikea naisten kirja, jossa on paljon rakkautta, ihastuttavaa kartanoromantiikkaa ja samaa tarkkanäköistä, herkkää ja sydämellistä kerrontaa kuin kaikissa edellisissäkin HELENA-sarjan valtavan menestyksen saavuttaneissa romaaneissa. (Aino Räsäsen HELENA-romaaneja on painettu jo yli 200.000 kappaletta!)." Romaani ilmestyi 1959 ja otettiin samana vuonna kolme lisäpainosta.

4 e. SUOMALAINEN, LILLI: ORI OTTAA OHJAT. Recallmed 1995. 253. SKK. K3. Takakannesta: "Kolme naista, eri ikäistä, eri elämäntilanteessa. Yhteistä rakkauden- ja romantiikannälkä... Hinta lyhyistä onnenhetkistä on korkea ja nähtäväksi jää, saako paha palkkansa... Sanotaan, että totuus on tarua ihmeellisempää. Kun totuus ja taru kohtaavat syntyy henkeäsalpaavaa luettavaa!"