ALLE 2 EURON HENGELLISET KIRJAT


Huom. JATKUVA ALENNUS ALLE 2 EURON KIRJOISTA: Ostaessasi kahdeksan kirjaa saat vähintään kaksi ilmaiseksi eli maksat korkeintaan kuudesta. Isompien erien ostajille huomattavat alennukset.

Jos nyt löydät kiinnostavia hengellisiä kirjoja kannattaa laittaa tilaus tulemaan niin kauan kuin kirjoja on jäljellä. Kirjat voi myös noutaa kotoani Porista, jolloin ei tule postituskuluja ja annan vielä lisäalea kun vältyn postittamiselta. 

yhteydenotot ja tilaukset
armas.hepovirta@gmail.com

Tilausehdot ja käytetyt lyhenteet täällä

Alle kahden euron ESKATOLOGIA, KARISMAATTISUUS

Alle kahden euron RUKOUS

Alle kahden euron ISRAEL

Alle kahden euron PARANTUMINEN, SIELUNHOITO, PAASTO

Alle kahden euron USKOONTULO, HERÄTYS, EVANKELIOINTI

Alle kahden euron LÄHETYSTYÖ, MATKAKIRJAT

Alle kahden euron MUISTELMAT, ELÄMÄKERRAT

Alle kahden euron SEKALAISET

Alle kahden euron RUNOT JA KERTOMAKIRJALLISUUS

Alle kahden euron HENGELLISET LASTEN JA NUORTEN KIRJAT

Olin elänyt koko elämäni Jumalaan uskovien ihmisten kanssa. Olin laulanut heidän laulujaan. Olin rukoillut heidän kanssaan. Nyt minun oli aika lakata apinoimasta toisten ihmisten hengellisiä kokemuksia... Jos oli olemassa Jumala, ja jos Hän todella auttoi ihmisiä, jotka olivat murheissaan ja peloissaan, sama Jumala voi auttaa myös minua. (Virginia Womach, Tulessa koeteltu)

Kun Raamattua lukee rukoillen, huomaa sen puhuttelevan monella tavalla. On myös asioita, joiden suhteen on toimittava: on anteeksipyydettävää, on parannuksen tekemistä, on rakkauden osoittamista, auttamista... Silloin kun Raamattu puhuu minulle aivan selvästi ja edellyttää minulta toimenpiteitä ja minä suostun niihin, silloin opin, että Jeesus ei ole todellinen vain Raamatun lehdillä, vaan myös minun elämässäni, tässä ja nyt. (Ilkka Puhakka, Enemmän elämää, s.89)

Ainoa sisareni sai tästä ajasta kutsun iäisyyteen. Lähtö tulee tapahtumaan kerran meidän jokaisen kohdalla. Se on totista totta. Se onkin eri asia, kuinka huolella olemme valmistautuneet tuota hetkeä varten.
  Kun on kyse kovin läheisestä henkilöstä, niin jokainen haudan läheisyydessä oleva varmaan ajatteli, että kyllähän vainajan veli puhuessaan julistaa sisarensa autuaaksi ja vanhurskaaksi ja voittajana perille päässeeksi. 
  Sitä minä en voinut tehdä sisareni haudalla puhuessani, koska minulla ei ollut asiasta minkäänlaista varmuutta. 
(Kalle Hasto, "Minä tulen pian!")

Raamattu ei sano meille: Itke, niin sinä pelastut; vaan se sanoo: Usko, niin sinä pelastut. Usko on tärkeämpi kuin tunteet. Tunteet haihtuvat. On paljon sanankuulijoita, jotka ovat itkeneet sanan ääressä, mutta lähdettyään kotiin he ovat pyyhkineet kyyneleensä, entinen suruton elämä on jatkunut ja sydän on tullut entistä kovemmaksi... Mitä uskoon tulemisen yhteydessä tapahtuu, ei ole aina samanlaista. Pyhä Henki ei menettele kahden eri sydämen kanssa aina samalla tavalla. Ei kannata verrata kokemuksiansa toisten kokemuksiin. Tärkeintä on, että olemme uskossa eikä se, millä tavalla olemme uskoon tulleet. Elävä uskon yhteys Kristukseen pitää tunnonkin hereillä. 
(Eeli J. Hakala, Tänään auttaa Herra)

Ilman Hengen antamaa näkökykyä uskovatkin voivat kadottaa näkyvistään rakkauden, avioliiton ja perheen todellisen merkityksen. "Hengen hedelmä on rakkaus", ja ilman tätä rakkautta ihminen ei voi nähdä, mikä on oikein ja mikä väärin. 
(Douglas Cooper, Uskalla elää)

Haastattelin kerran erästä Vietnamin sodan sankaria, jolla oli useita kunniamerkkejä... Hänen mukaansa hyökkäys vihollisleiriin Vietnamissa vaati vähemmän rohkeutta kuin nielaista ylpeytensä, suostua avioliittoneuvontaan ja kohdata totuus itsestään sekä tavoistaan suhtautua vaimoonsa. (Bill Hybels, Viisaus - elämä toimii sittenkin)