Yhteystiedot

Yhteydenotot, tilaukset ja tiedustelut

armas.hepovirta@
gmail.com

Huom. Nämä kotisivut on keskeneräiset.

Suuri osa kirjailijaesittelyistä ja myyntilistoista odottaa päivittämistä ja siirtämistä sivustolle.

Lisää kuvitusta tulossa.

Myöhemmässä vaiheessa myös puhelinkorteille oma palsta?

Kehittämisehdotuksia otetaan vastaan.
Kiitos.

Sivut avattu
Aleksis Kiven päivänä
10. 10. 2013. Suljettu täydentämistä varten, uudelleen avattu huhtikuussa 2014.

Sisältölaatikko

Teksti tai HTML-koodi

tarjoukset, tilaukset ja tiedustelut 
armas.hepovirta@gmail.com tai 0449524054


Ihminen voi muuttua. Itsekkyyden tilalle voi tulla rakkaus. Jeesus Kristus sanoo: "Katso, uudeksi minä teen kaikki." Kun avaamme sydämemme Hänelle, rupeaa kaikki muuttumaan... Kodit Hän uudistaa, nämä kansakunnan perussolut. Sitä vastoin on synnin ja pahuuden perusluontona hävittää ja turmella elämä sen ytimessä.

Tänä juhlapäivänä kuuluu: liikkeelle siis, koko Kristuksen seurakunta Suomen maassa, me Hänen vihityt palvelijansa ja te kaikki, jotka Herra on omikseen kutsunut. Kirkon varsinainen tehtävä on kutsua ihmisiä siihen, mikä on iankaikkista - ilosanoman vieminen, lahjasta kertominen, juhla-aterialle kutsuminen. Vain se, mikä on kotoisin toisesta maailmasta, voi perin pohjin uudistaa tätä maailmaa. Amen.

Evankelisluterilaisen kirkon piispa Aleksi Lehtonen eduskunnan avajaisissa 6.4.1945 ja arkkipiispan virkaanastumisjumalanpalveluksessa 10.6.1945


Välittömästi ennen ja jälkeen sota-ajan sekä sotien aikana ilmestynyttä lohduttavaa ja kantaaottavaa, ajan ilmiöitä pohdiskelevaa ja varoittavaakin kirjallisuutta:

2,50 e. JAUHIAINEN, YRJÖ J.: LOHDUTUKSEN SANA. Suomen merimieslähetysseura 1942. 43. N. K3, eln. s. 2-3, 4-5

3 e. LEHTONEN, ALEKSI: HÄN PITÄÄ TEISTÄ HUOLEN. Wsoy 1947. 125. S. K3, esilehdellä Vapaakirkon leima. s. 5, 6-7, 8-9

4 e. RISTI RINTAMALLA. Sotilaspappien saarnoja ja puheita sotatalvena 1939 – 1940. Otava 1940. 175. S. K3.

3 e. SUOMINEN, RUDOLF: "KIITTÄKÄÄ JOKA TILASSA". Suomen merimieslähetysseura 1939. 48. Kuv. N. K3. Kuvituksena kaksi valokuvaa.

4 e. SUOMINEN, RUDOLF: TAISTELUITTEN JÄLKEEN. Suomen merimieslähetysseura 1940. 47. N. K3. Sisältö: Alkulause, Sain uuden päämäärän, Sana sotainvaliideille, Nytkö lakkaisimme rukoilemasta, Marttyyrien esimerkki, Pieni saarnaaja, Jumalan mielenlaatu, Puolelle vai vastaan, Hallitusohjat Kristuksella, Ristin vihollisia, Jumalan tahdon toteuttaminen, Kahdenlaista.

3 e. VERISEN VITSAN ALLA. Puheita ja saarnoja ennen sotaa, sodan aikana ja sodan jälkeen. Koonnut T. Salminen. Sley 1941. 103. N. K3, kannet hieman nuhruiset. Toivo Rapelin, K. V. Tammisen ym. puheita.