tarjoukset, tilaukset ja tiedustelut 
armas.hepovirta@gmail.com 


Ihminen voi muuttua. Itsekkyyden tilalle voi tulla rakkaus. Jeesus Kristus sanoo: "Katso, uudeksi minä teen kaikki." Kun avaamme sydämemme Hänelle, rupeaa kaikki muuttumaan... Kodit Hän uudistaa, nämä kansakunnan perussolut. Sitä vastoin on synnin ja pahuuden perusluontona hävittää ja turmella elämä sen ytimessä.

Tänä juhlapäivänä kuuluu: liikkeelle siis, koko Kristuksen seurakunta Suomen maassa, me Hänen vihityt palvelijansa ja te kaikki, jotka Herra on omikseen kutsunut. Kirkon varsinainen tehtävä on kutsua ihmisiä siihen, mikä on iankaikkista - ilosanoman vieminen, lahjasta kertominen, juhla-aterialle kutsuminen. Vain se, mikä on kotoisin toisesta maailmasta, voi perin pohjin uudistaa tätä maailmaa. Amen.

Evankelisluterilaisen kirkon piispa Aleksi Lehtonen eduskunnan avajaisissa 6.4.1945 ja arkkipiispan virkaanastumisjumalanpalveluksessa 10.6.1945


Ennen ja jälkeen sota-ajan sekä sotien aikana ilmestynyttä lohduttavaa, kantaaottavaa ja ajan ilmiöitä pohdiskelevaa, varoittavaakin kirjallisuutta: