Hilja Aaltonen

5 e. Nousiainen, Tapio: MULTIAN LAULULINTU. Hilja Aaltonen lähikuvassa. Päivä 1978. 201. Kuv. N. K3, eln. "Hilja Aaltosen elämäntehtävä on ollut poikkeuksellisen laaja-alainen. Hän on evankelista, runoilija ja profeetta, aidosti karismaattinen, hengellisen arvovallan omaava työntekijä. Hän on myös perheenäiti... Yli rajojen rakastetun Jumalan naisen elämäkerta avaa näköalan vapaakirkollisten naisevankelistojen tehtäväkenttään."

Frank Mangs

6 e. ELÄMÄN LAULU. Kuva ja sana 1954. 143. S. Kp. K3, erittäin siisti. "Frank Mangsin kirjat eivät kaipaa suosituksia... Elämän laulu on kuitenkin Mangsin tuotannossa uusi aluevaltaus, sillä se on puolittain romaani... Lukija huomaa pian itsekin elävänsä laaksossa, jossa Eebalin siunaus ja Garissimin siunaus taistelevat jokaisesta sielusta."

2 e. HENGELLINEN HERÄTYS. Mitä se on, miten ja kenen kautta se syntyy. Päivä 1986. 96. N. K3.

2 e. JUMALA ON ALKANUT. Päivä 1986. 42. N. K3, erittäin siisti. "Frank Mangs on pohjoismaiden tunnetuin herätyssaarnaaja. Kansan Raamattuseuran työn katsotaan alkaneen suomalaissyntyisen Frank Mangsin herätyskokouksista Helsingissä... Jumala on alkanut on kirja niille ihmisille, jotka ovat vastanneet myöntävästi Kristuksen kutsuun ja aloittaneet vaelluksensa Hänen seurassaan... Kirjassa on rohkaiseva ja turvallinen sanoma yhtä hyvin vähän aikaa kuin pidempäänkin kristittynä olleelle. Erityisen tarpeellinen tämä kirja on äskenkääntyneelle ja epäilyksiin joutuneelle."